Nejnovější recenze ze sekce Boxovací pytle a hrušky
- Perfect warm up
- ...
Cena/kvalita OuKey
- Cena, provedení, design
Krásný a funkční pytel za vynikající cenu. Škoda, že Joerex nevyrábí pytle i velmi vysoké (např. 160 cm)
- Produkt mi byl doporučen po telefonické konzulatci a plně vyhovuje i mým představám.
Objednané zboží jsem koupila jako dárek, ještě není využíván, ale určtitě udělá radost a je na základě rady prodavače tím nejlepším výběrem.
- Pevná kůže, dobrá hmotnost, perfektní zpracování
Určitě doporučuji pro hobby box
- Váha, délka, materiál, včetně řetězů.
- Maličko barví, ale to nehraje roli.
Po prvních pár dnech se mi zdá v pohodě, tuhý tak akorát (nohy, ruce). So far, so good.
- provedení
- možnost doplnování
- barevné provedení
- skoby
- vyřešení otočného mechanismu
- absence kříže na zeď
kříž na zeď jsem dokopuval...k tomu zvlášt ještě kotvy do panelu, i když byli nicméně nostnost se mi nezdála adekvátní.
Co mě fakt zamrzelo, je provedení otočného mechanismu na topu pytle... kde je řešeno 2 oky s šroubem a matkou a matka je slisovaná aby se nevytočila.... z toho mám trochu strach ...
- Je dostatečně těžký
- nestejná tvrdost na různých místech
- velmi tvrdý a na kontakt nepříjemný vnější materiál
- sedesá směřem dolů, nahoře je témeř prázdný
Měkká místa střídají místa velmi tvdá, kde snadno hrozí zranění, výpnlň sesedá a pytel je dole velmi tvrdý a nahoře témeř prázdný. Vnější materiál je velmi tvrdý a nepoddajný, kontakt např. holení nebo nártem nepříjemný až bolestivý
- Vse super
Doporucuji
- spokojenost
- Zakoupeno pro 11ti letého syna s ADHD s agresivním chováním, první den do něj bušil skoro 30min., až jsem myslela, že pytel nevydrží. Teď, když to na něj jde, prostě si praští a je to.
Skvělá pomůcka pro vybití negativní energie, pytel je dost pevný.
Top Ten boxovací pytel Logo 180 cm
Přidáno: 24. prosince 2016
(naposledy upraveno 24. prosince 2016)
Zakoupeno v Hayashi
- Robustní, kvalitní pytel na takové to domácí bouchání :-)
- Nevím o ničem.
Kvalitní značka za rozumnou cenu, a nikde na českém netu jsem nenašel srovnatelnou nabídku.
Pytel jsem už párkrát vyzkoušel a vypadá to, že vydrží dlouhou dobu.
Určitě doporučuji.
- dobrý materiál,
dobrý pytel doporučuji
- Zatím super, celkem odpovídá váze soupeře.
- Zatím o žádných nevím.
Dobrá investice.
- velikostně stačí na trénink kopů i úderů pěstí
- snadná manipulace
- pro silnější údery je potřeba skutečně dobře napěchovat pískem
naprostá spokojenost, zatím není, co vytknout (kupováno jako dárek - koukám na to každý den)
pro domácí poloprofesionální použití je to skvělý trenažér
- výborný boxovací pytel
pytel je asi zbytečně velký pro domácí použití,ale pokud máte dostatečný prostor tak je plně vyhovující
- Jak jsem si to představoval, tak to je.
- Nic!
Pytel je perfektní.
- 180cm/cca 60kg
- Materiál-tvrzený vinyl nevydržel.
Pytel máme asi 2 roky. Při nácviku úderů a kopů syna (15-16let) cca v polovině "praskl". Snažili jsme se to nějak zachránit, ale nic platné, skončil na 2 poloviny.
Větší zátěž NEVYDRŽÍ.
- slušná kvalita a cena
slušná kvalita a cena
?
- Jaká cena taková kvalita
- Zatím nic
Nemám co vytknout ani vyzvednout.
Zobrazuji 321 - 340 ze 485 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »