Nejnovější recenze ze sekce Boxovací pytle a hrušky
- přesně pro mě
- nemá chybu
je vážně dobrej a já ho chci
- Kvalita připevnění
- Vhodný pro kopy i box
- Vyšší cena
Tento pytel si teprve nedávno pořídíl strýc do svého bytu. Byli jsme u nich na návštěvě a já jsem si ho na několik minut vyzkoušel. Pytel mne nadchl, jedná se o ideální nástroj pro trénování opravdu silných kopů. Ze začátku mi trvalo, než jsem přišel na to, kam kopat, ale po chvíli již pytel létal sem a tam. Nemusíte se bát, že by na někoho spadl, Pytel je zavěšen pomocí řetězu a ve stropu ho drží kus oceli, přišroubovaný ke stropu šesti masiními šrouby. Bohužel, pytel vyžaduje spoustu místa, asi se vám nevejde do bytu. Doporučuji tak metr z každé strany minimálně, jinak bude často narážet do zdí, které není sranda domalovávat. Pytel můžete postupně upravovat, podle toho, zdali chcete zrovna boxovat, nebo kopat.
Maximalne spokojen
- Pytel je ve skvělém stavu jsem rád že jsem u vás objednával a budu častěji objednávat
Vše je perfektní
- Zásilka došla v pořádku,sledování zásilky a přijetí platby na účet v limitu.
Jestli je zboží v pořádku nevím,je to dárek a nechávám ho zabalen,Nevím jestli je tam hák do stropu na zavěšení,
- bezva
ok!
- Je vyroben z kvalitního materiálu, při úderech se nepoškozuje.
- Je možné nastavit hmotnost pytle až na 50 kg, ale to jsem osobně neozkoušel.
- Lze nacvičovat techniky boxování i kopů
- Uchycení pytle v horní části je kvalitní pomocí 4 řetízků
- cvičení s boxovacím pytlem je někdy trochu hlučné, pokud máte tenké stěny (např. na kolejích), tak si sousedi mohou v noci stěžovat
Tento boxovací pytel sice nemám, ale měl jsem možnost si ho vyzkoušet u kamaráda Jirky, za což mu děkuji. Provedení výrobku dosahuje vysoké kvality, rozohodně se ani při dlouhodobém cvičení nepoškozuje. Díky nastavitelné hmotnosti na něm mohou cvičit začátečníci i profesionálové. Je to výborná věc na vybití agresivity, ale doma bych ho asi příliš nevyužil. Dávám přednost cvičení na stepperu, při kterém se dá dívat na filmy.
- super je moznost doplneni 20-50kg
- pevny a odolny material
- vhodny pro trenovani od zacatecniku az po pokrocile
- prakticky resene zavesovani
- nehodi se pro kazdeho protoze je potreba mit ho kam zavesit
Tento boxovaci pytel jsem mela moznost vyzkouset, ackoli jsem ho zatim neporidila domu tak musim rict, ze krom skvele treninkove pomucky je to i skvela vec pro odreagovani a vybiti se. Antistresova zalezitost :)
- části na sebe nesedí, výrobek je nesmontovatelný, tedy nepoužtelný. Absence návodu k obsluze/montáži.
nedoporučuji
inSPORTline boxovací pytel 20-50kg
Přidáno: 23. srpna 2010
(naposledy upraveno 23. srpna 2010)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- možnost doplnění do 50kg
- nápaditost možnosti doplnění za pomoci středového tubusu
- dobre a kvalitní propracování pytle
možnost doplnění určitě využije každý jelikož samotných 20kg pytle časem člověka neuspokojí :)
Pytel jsem zavěsil na chemické kotvy do itongu přes šest děr a musím říci, že není ani problem s 50kg...
pokud někdo budete chtít přesný postu uchycení tak mne kontaktujte na [email protected]
- kvalitní materiál, který přežije i ty nejtvrdší rány
- lze na něm trénovat box či úder
- je skvělý, i když máte vztek
- pevný, dobře udělaný
Tento boxovací pytel má v dílně můj bratr. Nevěnuje se boxu ani jinému podobnému sportu, ale buší do něj celkem často za účelem zvýšení tělesné kondice. Pytel je stabilní, takže bez újmy přežije i ty tvrdší rány, které mu uštědříte. Váha pytle je 5kg. Dle mého názoru určen spíše amatérům nebo začátečníkům. Protrénujete si na něm jednak fyzickou kondici a druhak i úder a švih. Je to skvělá věc i když máte vztek a potřebujete lidově řečeno do něčeho praštit - tenhle pytel vám rád nastaví své tělo a přitom z toho nebudou žádné následky. Skvěle si na něm vybijete jak vztek, tak i nadbytečnou energii. Jen je třeba pytel dobře zajistit. Vzhled je jednoduchý a určitě plně vyhoví celé škále uživatelů. Cena odpovídá kvalitě.
- Pro procvičení úderů perfektní. Kupovala jsem ho pro osmiletou dceru, která dělá karate. I já se na něm vyblbnu.
Můžu jen doporučit
- šikovná věc
- nižší kvalita zpracování
na druhý pokus bych již volil jiný výrobek, či raději odzkoušenou věc z kamenného obchodu
- zboží nebylo dodáno
zboží nebylo dodáno
- v pohodě
- nemá žádný návod a ani pumpu na nafouknutí hrušky.
výrobek je ok, ale příští nákup v tomto obchodě zvážím.
- zatím dobrý
- nic mě nenapadá
ok
- Dobré zpracování
Za málo peněz hodně muziky :-)
- Nebyl jsem informován že objednaný výrobek nebyl na skladě a že dodací lhůta nebude jak je psáno do max.4 dnů.
Dobrá cena.Zkušenosti ještě nemám.Ještě ho nevlastním
- ještě nevím, nemohu posoudit
Zatím nemohu posoudit.
- Se zbožím jsem spokojená
Rychlé jednání
Zobrazuji 461 - 480 ze 485 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »